У Дніпрі 15-річну дівчинку вдарили пляшкою по голові і намагалися зґвалтувати.

Про це в соціальній мережі написала дніпрянка Юлія Романенко.

Жінка розповіла, що в Новокадакскому районі Дніпра невідомий спробував зґвалтувати її дочку. Інцидент стався по дорозі до пляжу який знаходиться навпроти магазину Comfy, біля церкви.

Чудова новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android или IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


"Мразина (інших слів у мене немає) вдарив її по голові пляшкою і почав тягнути в кущі, Слава богу в цей час вийшли люди і злякали гада. Ця скотина встигла втекти. Може хто бачив хоч у яку сторону ця тварина втекла. Буду вдячна за будь-яку інформацію. Дочці наклали 6 швів порізане обличчя, дівчинці 15 років. Бережіть своїх дітей!" – повідомляє мама постраждалої.

Особливі прикмети нападника: одягнений у все чорне футболка і джинси, вік 40-45 років волосся темне з сивиною шкіра дуже смаглява, зріст 1.70.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадуємо, що на початку тижня п'яний одесит взяв в заручники малолітньої дитини і тікав на машині від правоохоронців.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua у Києві невідомий чоловік заштовхав дівчину в її квартиру і зґвалтував.

Також портал Знай.ua писав, що у Миколаєві в Ингульском районі на пляжі перехожі завадили гвалтівнику поглумитися над 20-річною дівчиною.