Дніпро продовжує повертатися в докарантинний режим, відновлюючи роботу нових маршрутів громадського транспорту. Про цю новину розповіли в Департаменті транспорту і транспортної інфраструктури Дніпровської міськради Telegram.

Повідомляється, що з п'ятниці, 19 червня, в Дніпро повернутися маршрути №№ 151А і 151Б.

У Дніпрі відновлять роботу нових маршрутів / скріншот з відео

№151А

Маршрут курсуватиме за колишньою схемою руху від ТЦ "Новий Центр". Інтервал роботи в годину пік складатиме 5 хвилин, а у межпіковий час – 12 хвилин. Час роботи – з 5:40 з Краснопілля, до 23:00 з ТЦ "Новий Центр".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

№151Б

Маршрут курсуватиме зі змінами у схемі руху: ТЦ "Новий Центр" – вулиця М. Грушевського (назад вулиця Січових Стрільців) – вулиця Б. Хмельницького – вулиця Б. Кротова – вулиця Новошкільна – вулиця Поточна (до Криворізького шосе) і в зворотному напрямку. Заїзд на вулицю Дзеркальну здійснюватися не буде.

Інтервал роботи в годину пік складатиме 5 хвилин, а у межпіковий час – 12 хвилин. Час роботи – з 5:40 з Краснопілля, до 23:00 з ТЦ "Новий Центр".

Нова схема маршруту № 151Б / фото: Департамент транспорту ДМР

У Департаменті повідомили, що на першому етапі відновлення, маршрут обслуговуватимуть 20 автобусів малої місткості класу "А" і "В". В подальшому планується збільшити кількість до 30 автобусів і замінити їх на транспорт середньої місткості.

Варто зазначити, що для поїздки у громадському транспорті до городян залишаються вимоги щодо носіння масок і рукавичок. Крім цього, водії можуть перевозити лише ту кількість пасажирів, яку дозволяє кількість сидячих місць в автобусі згідно з технічними характеристиками транспортного засобу.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі бабусю без маски не могли вивести з салону автобуса.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі дівчина зомліла посеред маршрутки.

Також Знай.иа писав, що по Дніпру запустили пасажирсько-вантажний катер "Азов'я", який зв'яже Дніпропетровську і Запорізьку області.