6-місячна дівчинка з Дніпра терміново потребує допомоги – Діана потрапила до реанімації із тяжкою формою анемії і гемоглобіном 37 г/л (норма для дітей такого віку – 110-140 г/л). Про це повідомляє видання "Дніпровська панорама", посилаючись на повідомлення Світлани Пономаренко.

На даний момент дівчинка перебуває в реанімації у Дніпровській дитячій клінічній лікарні №6. Мати розповіла, що Діана є молодшою донькою в багатодітній родині. Їй діагностували аутоіммунну гемолітичну анемію, та на якому ґрунті виникло захворювання – невідомо.

У Дніпрі 6-місячна дівчинка терміново потребує допомоги / фото: Дніпровська панорама

У Дніпрі 6-місячна дівчинка терміново потребує допомоги / фото: Дніпровська панорама

В тілі після тривалого лікування присутні аутоімунні антитіла, які атакують еритроуіти крові. Дитина пережила реанімацію та пневмонію. Після проходження УЗД і добового Холтерівського моніторування діагностовано вади серця та екстросистолія. Необхідно підводне компресійне витягування хребців.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Його можна пройти в Російській Федерації, так як у нас в Обласному центрі на Космічній немає спеціальних датчиків для проведення обстеження. Також дитині потрібно заповнити нестачу кальцію і фосфору, які вимилися з організму після пройденого курсу гормональної терапії.

У Дніпрі 6-місячна дівчинка терміново потребує допомоги / фото: Дніпровська панорама

Необхідно пройти аналізи на D3, кальцій, ЛДГ, ОАК, ОАМ, Пробу Кумбса, а також інші дорогі аналізи. Діані потрібен постійний контроль гемоглобіну, підтримування допомогою Глобуліну G. Родина просить про допомогу всіх, хто зможе. Будь ласка, допоможіть дитині знайти здорове дитинство.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 5168745015024281 одержувач Коваленко Ольга — мама дівчинки.

Нагадаємо, що в Дніпрі мати з малям терміново потребує допомоги городян.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі кіт терпів знущання садистів, а тепер потребує допомоги.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі загинув хлопчик, якому на допомогу кинувся буквально все місто.