Дніпровські футбольні фанати вирішили облагородити легендарну алею ім. Кучеревського, що веде до стадіону "Дніпро-арена", провівши суботник. Про це повідомляє місцеве видання "Інформатор", надавши фото і відео з місця події.

У Дніпрі футбольні фанати провели суботник біля стадіону Дніпро-арена / фото: Інформатор

Відомо, що ще в 2008 році Дніпровський міська рада прийняла рішення про перейменування пішохідного бульвару біля стадіону "Дніпро-арена" в честь легендарного тренера Кучеревського. У тому ж році влада міста почала проводити там будівництво 4-поверхового комплексу, який передбачав під собою готель, ресторани і кафе, торгові й офісні приміщення. Все це планували закінчити вже до 2011 року, проте велика частина так і не була приведена до реальності, а все те, що встигли побудувати, швидко прийшло в занепад.

Фанати футбольного клубу "Дніпро" не змогли більше дивитися на руйнування улюбленого місця, вирішивши організувати відновлювальний суботник. Вони пояснили, що не раз зверталися за допомогою до влади міста, однак ті так і не відреагували належним чином. Один з учасників суботника розповів, що ідея про прибирання з'явилася у них вже давно, оскільки кожен раз, проходячи по бульвару на тренування, було неприємно спостерігати за відсутністю дерев, лавочок, ліхтарів, мармурового обладнання.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

У Дніпрі футбольні фанати провели суботник біля стадіону Дніпро-арена / фото: Інформатор

У Дніпрі футбольні фанати провели суботник біля стадіону Дніпро-арена / фото: Інформатор

Молодий чоловік зазначив, що бульвар був названий на честь легендарної футбольної особистості, тому фанати вирішили відновити це місце, щоб ім'я Кучеревського не загубилося в історії. За підсумком суботника хлопцям вдалося почистити і пофарбувати перила, пофарбувати стіни, зафарбувати рекламу наркотиків та інше. Ті ж, хто не зміг прийняти участь у суботнику, підтримали ініціативу в грошовому еквіваленті, зібравши за підсумком 8 тисяч гривень.

У Дніпрі футбольні фанати провели суботник біля стадіону Дніпро-арена / фото: Інформатор

Нагадаємо, раніше колишній капітан команди "Дніпро" і Збірної України Віталій Мандзюк розповів про деталі розмови з Ігорем Коломойським.

Як повідомляв портал Знай.иа під Дніпром комунальники замість дерев спилюють надгробки.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі продовжує діяти ініціатива "Чистодяка", завдяки їй, городяни можуть обміняти сміття на подарунки.