У мережі розповіли про те, що жителів міста Дніпро просять допомогти дівчинці-сироті, яка зараз у лікарні.

Таким чином, повідомляється, що дівчинку з дитбудинку, якій потрібна термінова допомога, зараз п'ять років. Маленька Таня опинилася в лікарні з цілим переліком важких діагнозів.

При народженні від неї відразу ж відмовилися батьки, тому, надати яку-небудь допомогу можуть тільки небайдужі , які випадково дізналися про це історії. Волонтер з Дніпра Олександра Сова-Тимощенкова розповіла про нову вихованку.

04.06.20. Репост🙏Этот пост будет очень длинным необычным, потому что у нас новая подопечная.🙏 Девочка с очень непростой...

Geplaatst door Александра Сова-Тимощенкова op Donderdag 4 juni 2020

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Олександра пише, що у дівчинки дуже непроста доля, і за своє недовге життя, п'ять років, вона пережила стільки, що нікому не побажаєш. Вона не знає, що таке материнська любов і батьківські руки. Керівник дитячого будинку попросив не показувати обличчя дитини, а також її дані.

Дівчинка дуже життєрадісна і весела, але, незважаючи на це, у неї є множинні вади розвитку нервової системи, вади серця, порушення тазових органів, і ще цілий ряд проблем, з якими потрібно боротися.

Зараз вона перебуває на лікуванні, і лікарі роблять все можливе, щоб їй допомогти. Але, як відомо, лікування обходиться дуже дорого тому, волонтер просить допомогти всіх небайдужих.

Реквізити для допомоги дівчинки можна знайти на посилання.

Нагадаємо, раніше мама маленького важко хворого українця благає про допомогу.

Як повідомляв портал "Знай.иа", маленькій українці потрібна допомога в боротьбі з раком кісток.

Також Знай.иа" писав, що мешканка Запоріжжя благає допомогти хворій матері.