У Дніпрі місцеві жителі знайшли величезного павука, якого спіймали у себе на ділянці.

Про це повідомляє інформаційний портал "Наше місто".

Не всі величезні павуки несуть шкоду здоров'ю людини. Як виявилося і цей "малюк" відноситься до них. Це звичайний степовий тарантул. Його отрута прирівнюється до укусу оси. Ускладнення можуть з'являтися лише у тих людей, які мають алергію.

Зазвичай тарантули живуть у нірках у землі. Щоб уникнути небезпеки, не слід наближатися до цих ніркок у вечірній і нічний час доби. Як правило, мешкають ці гіганти в степовій і лісостеповій зоні.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фахівці запевняють, що від укусу тарантула можна загинути лише у разі алергічних станів конкретних індивідуумів. А для звичайних людей протягом 5-ти днів все проходить безслідно. Але все ж у випадку укусу варто звернутися до медиків.

Нагадаємо, що в одному з сіл Полтавської області у дворі свого дачного господарства 57-річний житель Києва покінчив життя самогубством.

Як повідомляв Знай.ua в Запоріжжі чоловік став жертвою отруйного павука. Інцидент стався в селі Кінські Роздори.

Знай.ua писав, що медики закликають українців відмовитися від використання зеленки і йоду при обробці ран.