Заступники голови Офісу Президента отримали догану за поїздку Зеленського у Дніпро.

Про це повідомляє Інформатор.

У суботу, 14 вересня президент України Володимир Зеленський з офіційним візитом приїжджав у Дніпро. Під час свого візиту він відвідав багато заходів, він встиг представити нового голову Дніпропетровської ОДА, покататися на тролейбусі і оцінити Новий міст. Але все ж візит українського гаранта пройшов не зовсім все гладко.


У вівторок, 17 вересня Володимир Зеленський оголосив догану першому заступнику і заступнику Голови Офісу Президента Сергію Трофимову і Кирилу Тимошенко. Чиновники отримали догану за неналежне виконання посадових обов'язків.

Поки що подробиці цієї ситуації не розголошуються. У свою чергу Тимошенко в ефірі 112 телеканалу зазначив, що догана пов'язана з самою організацією поїздки президента, за яку несе відповідальність ОПУ.

Нагадаємо, раніше новий генпрокурор Рябошапка зробив гучну заяву про "посадки" колишньої влади.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський побудує новий місто, в Україні з'явиться свій Лас-Вегас: де, коли і що там буде.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що Зеленський жорстко покарав заступників Богдана, і ось що він отримав у відповідь: "Хто більше працює, той...".