У Дніпрі жінка віддала "ясновидцям" понад 100 тисяч гривень.

Про це повідомляє Інформатор.

У Дніпрі в Соборному районі дві жінки шахрайським шляхом заволоділи майном 67-річної жінки. Вони розповіли, що є ясновидицями, і під час діалогу заволоділи її майном.

Вони розповіли потерпілій, що вся її сім'я хвора, і запропонували вилікувати їх за невелику винагороду. В результаті потерпіла віддала їм всі свої заощадження – 70 тисяч гривень і 1,5 тисячі доларів.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

. Вона розповіла, що пригода сталася на овочевому ринку. При цьому постраждала не пам'ятає сам момент передачі грошей, ймовірно, вона перебувала під гіпнозом.

Поки що шахрайок знайти не вдалося — їх пошуком займаються правоохоронні органи.

Нагадаємо, що в Україні вперше в історії суд отримав на розгляд кримінальну справу проти так званого "пірата", який потайки знімав прем'єрні покази фільмів у кінотеатрах, а після наживався на продажу цих записів.

Як повідомляв портал Знай.uа компанія Microsoft повідомила користувачам електронної пошти Outlook про заволодіння хакерами доступом до обмеженої кількості акаунтів.

Також Знай.uа писав про те, що в Чехії діяв потужний центр російських кібератак - ЗМІ