У Дніпрі вже зараз починають приймати в садок нових малюків, але не всі з них зможуть потрапити в заклад.

Про це повідомляє інформаційний портал Рoliteka.

Тепер щоб дніпрянам віддати свою дитину в дитячий садок, її необхідно зареєструвати в електронну чергу. Фахівці радять це робити як тільки малюк народиться, адже першими зараховують дітей пільгових категорій.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


В 2019 році в електронній черзі стоїть близько 9 тисяч малюків, але з них місця зможуть отримати близько 7 тисяч. Тим дітям, яким не вистачило місця, зарахують в інше дошкільне місце.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще


У вересні крім звичайних груп у 17 дитячих закладах будуть працювати інклюзивні групи. Їх будуть відвідувати 24 дитини, а вихователю буде допомагати асистент.

А ще в 77 дитячих садках працюють 239 спеціальних груп, які приймають дітей з різними захворюваннями: ранні форми туберкульозу, захворювання дихальної, серцево-судинної систем, органів травлення, проблеми зі слухом, зором, розвитком інтелекту, опорно-руховим апаратом або психічним здоров'ям.

Нагадаємо, що 30 серпня виповнюється рівно 15 років з моменту старту будівництва мостових переходів через Дніпро в Запоріжжі.

Як повідомляв Знай.ua школярам Дніпра пропонують відмовитися від букетів, щоб врятувати життя.

Знай.ua писав, що в цьому році для того, щоб потрапити в школу або садок потрібно мати щеплення.