У Кривому Розі, куди планує приїхати президент України Володимир Зеленський в терміновому порядку почали латати ями на дорогах.

Про це повідомляє "Перший Криворізький".

У п'ятницю, 12 липня на Дніпропетровщину з робочим візитом приїде президент України Володимир Зеленський. До його приїзду в Металургійному районі міста почали ремонтувати дорогу біля в'їзду на парковку Палацу молоді та біля Криворізького національного університету та цирку.

Это моют 🚿🧹 дорожку, по которой сегодня пройдет 🇺🇦 президент Зеленский. А перед вашими рабочими ⚒визитами или поездками к маме🧶 в Кривом Роге моют дорожки? В нашей редакции говорят, что нет 😞 Покажи в комментах свои дворы 📸 Пишите 👇🏻 что просить у президента-земляка, криворожане

Geplaatst door Первый Криворожский 1KR.UA Новости Кривого Рога op Donderdag 11 juli 2019

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

За словами місцевих жителів комунальники працювали цілу добу, латали ями не тільки вдень, але і пізно ввечері. Також у місті вимили дороги.

У Кривому Розі Зеленський відвідає Криворізький національний університет. Після цього пройдеться по місту та поспілкуватися з людьми.

В Кривом Роге при свете фар укладывают асфальт К чему такая спешка, как думаете? Может, ответ тут? https://1kr.ua/news-51682.html

Geplaatst door Первый Криворожский 1KR.UA Новости Кривого Рога op Donderdag 11 juli 2019

Нагадаємо, Зеленський відмінив парад до Дня Незалежності, українці вибухнули: "Феєрверки на крові, поки країна в *опі".

Як повідомляв портал Знай.ua , Зеленський запропонував Путіну новий формат переговорів за участю президента США Дональда Трампа.

Також Знай.ua писав, у Зеленського запропонували перейменувати Росію в Московію.