В Дніпрі директор з комерційних питань одного з підприємств "Укрзалізниці" вимагав хабар від підприємця.

Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

Залізничник вимагав 140 тисяч гривень, за яку начебто прискорив би процес переказу грошей за поставлені деталі до тепловозів. Хабарника затримали під час передачі першої частини суми — 40 тисяч гривень.

Зараз директору оголосили підозру і відкрили кримінальне провадження. З цього кримінального нагоди в Дніпрі триває слідство.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що нещодавно Укрзалізниця попала в новий гучний скандал - поки ціни на проїзд стрімко ростуть, стан поїздів залишає бажати кращого. Журналіст Дар Грищенко поділився тим пеклом, який чекав на нього і команду в одному з поїздів компанії.

Як повідомляв портал Знай.uа, сервісом українського залізничного оператора "Укрзалізниця" щодня незадоволені все більше українців. Питання до керівництва залізниці сиплються одна за одною.

Також портал Знай.uа писав, що "Укрзалізниця" укладає договір на продаж електронних квитків за напрямком "Київ - аеропорт "Бориспіль" з компанією, яка має інтереси в Росії і окупованому Криму.