У Дніпрі чоловік побив кондуктора трамваю.

Про це повідомляє інформаційний портал "Інформатор"

На днях у Дніпрі чоловік напав на кондуктора трамваю та вдарив його каменем по голові. Цей інцидент стався у трамваї маршруту № 15.


Про це на своїй сторінці у соціальній мережі написав віце-мер Михайло Лисенко. Він розповів, що цей інцидент стався після того, як чоловік відмовився платити за проїзд.

"Герой міста, Филоменко Олександр Сергійович 07.07.1981 року народження, не захотів платити за проїзд у трамваї. Після чого витягнув кондуктора на зупинку і кілька разів вдарив його каменем в голову", — написав Михайло Лисенко.

Нагадаємо, що харків'яни можуть залишитися без квартир: причина шокує

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" писав, що харків'янин повісився прямо в лікарні: медицина не допомогла

Також портал "Знай.uа" повідомив, що харківщину атакувала смертоносна епідемія: хто опинився в зоні ризику. Цю проблему люди виклали в петиції, яку надіслали у мерію. Внаслідок цього, переконують харків'яни, районні комунальники повинні побороти це явище.