Побутовим споживачам радять підготувати свої газові прилади до безвідмовної роботи у зимові холоди. Про це повідомляється на офіційній facebook-сторінці Харківської філії "Газмережі".

Українцям варто провести технічне обслуговування своїх газових приладів, щоб уникнути неприємних форс-мажорів у зимовий період. Замовити цю послугу споживачі можуть у центрах обслуговування клієнтів "Газмережі" або у свого оператора ГРМ.

Перевірка газових приладів Фото: скрін youtube
Перевірка газових приладів Фото: скрін youtube

Заплатити за перевірку та очищення приладів доведеться щонайменше 300 гривень, але остаточна вартість залежить від кількості газового обладнання у конкретного споживача.

"Вартість робіт залежить від наявного у споживача газового обладнання, оформлюється у пакетні послуги та складає від 300 грн", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Прийдуть до кожної квартири: в Україні стартували жорсткі перевірки від газовиків, можуть "відрізати" Українці з низьким доходом або "нулем" у гаманці отримають по 2 та 3 тисячі гривень Чоловіків почнуть карати за відсутність цього документу: кому треба поквапитись Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку
Показати ще

Перевірка газових приладів. Фото: скрін youtube
Перевірка газових приладів. Фото: скрін youtube

Фахівці зазначають, що дана процедура убезпечить не лише від перебоїв у газопостачанні взимку, а й збільшить термін роботи приладів та знизить ризик поломок, які призведуть до суттєвіших витрат.

"Своєчасне обстеження газових приладів гарантує безпеку їх використання, подовження терміну експлуатації, відсутність аварійних зупинок у газопостачанні через несправні плити, колонки та котли, дозволяє уникнути ремонту обладнання, який коштує значно дорожче", - пояснили газовики.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, платіжне питання: "Газмережі" нагадали ключові правила, які убережуть від неприємностей.

Також наш портал інформував, помилятися може кожен: як перевірити правильність переданих показників лічильника до отримання платіжки.

Крім того, ми писали, не виплатити і за все життя: за що газовики можуть виписати півмільйонний штраф.