Тарифи на комунальні послуги зростають, а разом із ними дорожчає і життя в Україні. Так, з 1 липня підняти тарифи на послуги вирішило і комунальне підприємство "Павлоградводоканал".

Тарифи на холодну воду та каналізацію не захищені мораторієм, тому в деяких населених пунктах комунальники ініціюють перерахунок вартості послуг як для населення, так і для інших категорій споживачів.

Водопостачання. Фото: скрін youtube
Водопостачання. Фото: скрін youtube

На цей раз про підвищення тарифів заявили в КП "Павлоградводоканал". Як заявили фахівці підприємства, вартість централізованого водопостачання подорожчає до 73,04 гривні за кубометр, а водовідведення – до 26,22 гривні за кубометр. Усього плата за воду становитиме майже 100 гривень за куб.

"Підвищення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення є приведення тарифів до економічно обґрунтованого рівня", - пояснили у водоканалі.

Популярні новини зараз
Категорії чоловіків, яких можуть виключити з військового обліку: пояснення адвоката Прийдуть до кожної квартири: в Україні стартували жорсткі перевірки від газовиків, можуть "відрізати" Що потрібно знати при покупці курячих яєць: прості правила, щоб не злягти з отруєнням Українці з низьким доходом або "нулем" у гаманці отримають по 2 та 3 тисячі гривень
Показати ще

Водопостачання. Фото: скрін youtube
Водопостачання. Фото: скрін youtube

Проте ці тарифні перестановки не зачеплять побутових споживачів. У комунальному підприємстві зазначили, що наразі нові ціни встановлюються для бюджетних установ та інших споживачів.

Населення продовжить платити за старими тарифами: 39,42 гривні за куб холодної води та 14,24 гривні за куб стоків.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, приймати ванну будемо лише у свята: водопостачання може подорожчати майже вдвічі.

Також наш портал інформував, доведеться митися в річці та збирати дощову воду: водоканальники вирішили підняти тариф одразу на 170%.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, від червневих платіжок підкосяться ноги: комунальники виставлять збільшені рахунки за вивіз сміття.