В ефірі «Говорить великий Львів» Святослав Павлюк заявив, що кожна квартира повинна інвестувати в нове обладнання на суму від 3 до 4 тисяч доларів. Він підкреслив, що ці витрати — неминучий наслідок недоплат за електроенергію в попередні роки.

Павлюк порівняв ці невиплачені суми з депозитом у банку, який тепер необхідно витратити на модернізацію.

Відключення електроенергії. Фото: скриншот Youtube
Відключення електроенергії. Фото: скриншот Youtube

«Те що ви недоплачували за електроенергію всі минулі роки ... вважайте що ви складали гроші в банку і тепер їх треба залпом заплатити за нову систему енергопостачання. ... Я знаю, що їх (грошей) немає, але ви їх проїли», — сказав він, натякаючи на те, що відсутність коштів не є виправданням для уникнення інвестицій.

Ця ситуація викликала жваве обговорення серед українців. Соціальні мережі вибухнули обурливими коментарями:

Популярні новини зараз
Нова тактика ТЦК: як українці з правом на відстрочку можуть опинитися на фронті Українці отримуватимуть європейську пенсію: що про це відомо Кожен наступний день здаватиметься ще спекотнішим - синоптики б'ють на сполох через аномальну спеку в липні Українцям пояснили, як виїхати за кордон, щоб не "розвернули"
Показати ще

"Те, що ви всі минулі роки обкрадали народ, вважайте що пора заплатити замісь простих людей".

"Тоді логічно, що гроші які виділили для ремонту роздати людям для закупівлі обладнання".

"Кожен депутат України має поділитися з громадянами накраденими грошима за весь час при владі ! Так буде правильним! Заможні мають утримувати бідних пенсіонерів, інвалідів!".

Тож, поки чиновники обговорюють «світле майбутнє» енергосистеми, українці стикаються з реальністю, яку їм нав’язують: нові витрати, без яких, як нам кажуть, ми не зможемо жити.

Нагадаємо, Електроенергія та газ: нардеп анонсував українцям нові тарифи

Раніше ми розповідали, що Світла стане менше найближчими тижнями: готуйтеся до важких випробувань

Також, Взимку світла не буде по 8-10 годин на день: "Це ранкові та вечірні піки"