Для всіх наших дорогих і шанованих читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на популярні продукти харчування, є ціла низка дуже важливих новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів відновили цінники на різні напої.

Зокрема йдеться саме про соки, мінеральну воду, а також про солодке газування під брендом "кока-кола". Зазначимо відразу той факт, що у червні ціни на ці напої значно зросли, якщо порівнювати із травнем.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Мінералка, скріншот: YouTube
Мінералка, скріншот: YouTube

Так, як діти, так і дорослі, люблять побалувати себе такими газировками, як кока-кола та мінералка. Також багато хто віддає переваги сокам.

Популярні новини зараз
За що ТЦК не може виписати штраф: українцям розповіли про важливу умову У кожного будинку буде свій котел? В Україні готуються до різкого підвищення тарифів на тепло Без світла по 20 годин: мешканцям багатоповерхівок радять підготуватися до суворої зими В Україні пенсіонерам дозволили відмовитися від виплат: у чому суть "маніпуляцій"
Показати ще

Вартість мінералки

Зокрема, мінеральна вода Моршинська слабогазована порівняно з минулим місяцем підвищилася з 22,40 до 23,23 грн за 1500 мл.

Ціни на мінералку, скріншот: YouTube
Ціни на мінералку, скріншот: YouTube

Вартість коли

Кока-кола подорожчала з 46,87 до 47,51 грн за 1750 мл. Найдешевше ви можете придбати її в Ашан – 44,20 грн, а ось у МегаМаркет доведеться заплатити – 56,30 грн.

Ціни на колу, скріншот: YouTube
Ціни на колу, скріншот: YouTube

Вартість соку

А ось цінник на сік Rich яблучний підвищився на кілька копійок – 76,85 грн/л. Наш сік мультивітамін із м'якоттю ви можете придбати за 40,90 грн за 950 мл.

Ціни на сік, скріншот: YouTube
Ціни на сік, скріншот: YouTube

Нагадаємо, купувати ягоди не вигідно, а збирати їх ще як: скільки платять за таку роботу в Україні.

Раніше повідомлялося, баночка в 200г - по 52 гривні: супермаркети оновили ціни на шпроти, сардини та кабачкову ікру.

Також, смачно поїсти тепер надто дорого: супермаркети встановили нові ціни на буженину, сир та ковбасу.