Українців закликали не затягувати із важливою процедурою, щоб уникнути неприємностей із нарахуваннями. Відповідне попередження зробили спеціалісти "Київводоканалу".

У комунальному підприємстві нагадали, що від своєчасно переданих показників лічильника залежить правильність нарахувань у платіжках, зокрема, за воду.

Лічильник води. Фото: скрін youtube
Лічильник води. Фото: скрін youtube

Споживачів закликають не відкладати процедуру останніми днями місяця, адже в цей період передати показники більш проблематично. Якщо не встигнути, то суму до оплати буде розраховано вже за іншою формулою, менш вигідною для гаманця.

"Зазвичай 30 – 31 числа споживачі пишуть нам, що сервіси перевантажені, "зависають", не відкриваються тощо. Це трапляється через велике навантаження, яке наприкінці місяця зростає в рази. Тож, щоб уникнути таких проблем, передайте показники вже зараз", - говориться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Власники квартир та будинків отримають космічні штрафи, якщо не встигнуть до 1 липня – що треба зробити Пенсія буде вдвічі більшою: уряд готує масштабну реформу Спочатку з'їла корова, а потім знайшов металошукач: повернув втрачене через півстоліття Пільговий зв'язок для пенсіонерів: у "Київстар" пояснили, як підключити
Показати ще

Споживання води. Фото: скрін youtube
Споживання води. Фото: скрін youtube

У "Київводоканалі" нагадали, що передати показники можна через онлайн-сервіси, зокрема, на сайті підприємства або в особистому кабінеті.

В той самий час, пенсіонери та інші споживачі, які не можуть передати дані онлайн, можуть зробити це за телефоном: (044) 202-02-02 або 0-800-404-407.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Київтеплоенерго" попередило з приводу оплати рахунків: що необхідно знати споживачам.

Також наш портал інформував, доведеться митися в річці та збирати дощову воду: водоканальники вирішили підняти тариф одразу на 170%.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, тарифи на гарячу воду перерахують: кому готуватися до чергового подорожчання.