Вже з 1 липня деяким українцям знадобиться більше грошей на оплату житлово-комунальних послуг. Через подорожчання електроенергії готуються переглянути ціни ще на одну важливу послугу.

Так, для мешканців Кременчука, що на Полтавщині, планують запровадити нові тарифи на послугу з управління багатоквартирним будинком. Про це йдеться у матеріалі "Кременчуцької газети".

Багатоповерхівка, скріншот: YouTube
Багатоповерхівка, скріншот: YouTube

На засідання виконавчого комітету Кременчуцької міської ради виносять проєкт рішення щодо перегляду тарифів на послуги з управління багатоквартирним будинком.

Так, місцевим жителям, які користуються послугами управляючих компаній, доведеться платити більше вже з 1 липня 2024 року. Зазначається, що подорожчання послуг очікується в межах 20%.

Популярні новини зараз
Українців змусять повернути допомогу – кого заженуть у мінус Війська Кім Чен Іна можуть увійти в Україну: чому потрібно "насторожитися" через союзництво РФ-КНДР Таких зібрали всього три "ластівки": у мережі показали унікальне тридверне авто від ЗАЗ Сюрприз напередодні зими: з 1 жовтня будуть нові тарифи на опалення та гарячу воду
Показати ще

Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube
Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube

Рішення про перегляд тарифів для мешканців багатоквартирних будинків винесли, зокрема, через підвищення тарифів на електричну енергію.

Варто нагадати, що раніше голова спілки споживачів комунальних послуг Олег Попенко прогнозував зростання цін на послуги з управління багатоквартирним будинком у зв'язку з новим тарифом на світло. На думку експерта, обслуговування житлового фонду може подорожчати на 50-100 гривень залежно від міста та конкретного будинку.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ще одна платіжка почне витягувати більше грошей: нардеп попередив про суттєве подорожчання.

Також наш портал інформував, космічні платіжки – найкращий мотиватор: новий тариф на світло має "перевиховати" споживачів.

Крім того, ми писали, безкоштовна комуналка для пенсіонерів: хто з громадян має право звернутися за допомогою до ПФУ.