Українські супермаркети встановили нові ціни на найпопулярніші види м'яса. Посмажити шашлик із яловичини чи свинини обійдеться у значну суму. Про це свідчать дані моніторингу на порталі Мінфін.

Сезон пікніків у розпалі, а ціни на м'ясо для шашлику зовсім не тішать. Вартість яловичини у торгових мережах утримується на стабільно високому рівні, а свинина вкотре подорожчала.

Ціни на м'ясо. Фото: скрін youtube
Ціни на м'ясо. Фото: скрін youtube

Ціни на яловичину

Середній цінник на гуляш залишився незмінним із травня – 280,54 гривні за кілограм. При цьому у деяких мережах супермаркетів вартість м'яса сягає 339 гривень за кіло. Ціни на ребра також залишаються стабільними. Загалом за кілограм доведеться віддати 168,95 гривні.

Ціни на яловичину. Фото: скрін Мінфін
Ціни на яловичину. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Графіки відключення електроенергії на 27 червня Після скандалу з Тищенком, військові вимагають жорсткого покарання для цивільних чоловіків Пенсіонерів забезпечать тимчасовою підтримкою: додаткові виплати до кінця 2024 року Пільговий зв'язок для пенсіонерів: у "Київстар" пояснили, як підключити
Показати ще

Ціни на свинину

Кілограм уже замаринованого м'яса в середньому продається за 223,23 гривні за кілограм. Цінник збільшився більш ніж на 20 гривень, якщо порівнювати із травнем.

Ціни на м'ясо. Фото: скрін youtube
Ціни на м'ясо. Фото: скрін youtube

Водночас середня вартість ребер зросла зі 173,51 до 176,30 гривні за кіло, підчеревок подорожчав із 163,80 до 169,30 гривні за кіло. Ошийок у середньому коштуватиме 257,20 гривні за кіло, що на 5,41 гривні дорожче, ніж минулого місяця.

Ціни на свинину. Фото: скрін Мінфін
Ціни на свинину. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, віддамо набагато більше грошей: сир, сардельки та буженина знову подорожчали.

Також наш портал інформував, у супермаркетах подешевшала частина молочних продуктів: що можна взяти за вигіднішими цінами.

Крім того, ми писали, на полицях супермаркетів нові цінники: скільки заплатимо за популярні консерви.