"Ворог приречений на поразку": у пророцтві старця Феодула відшукали радісну новину для українців

Пророцтво монаха. Фото з відкритих джерел
Пророцтво монаха. Фото з відкритих джерел

Військові дії на території України можуть закінчитися вже найближчим часом, а також є ймовірність, що це може змінитися за один день. Умови для цього складуться наприкінці літа або на початку осені 2024 р. Інформацію про це виявили у пророцтві старця Феодула. За прогнозами старця, перші знаки перемоги України у війні почнуть з'являтися вже найближчими місяцями. Це буде час, коли вдасться зробити значних кроків для повернення українських територій. Водночас він застеріг про спробу Росії у період 30-31 червня підірвати якийсь пов'язаний із водою об'єкт. Однак ці плани ворога зазнають поразки.

Не лише електрика: українцям слід готуватися до проблем з опаленням

Опалення / фото: Freepik
Опалення / фото: Freepik

Популярні новини зараз
Світла немає, а вуличні ліхтарі сяють навіть вдень - столична влада пояснила причину На Україну насувається епічна магнітна буря: триватиме 5 днів Українцям будуть по-новому вручати повістки: все зміниться з 16 липня Комунальники вирішили не церемонитися: який тариф злетить одразу на 90%
Показати ще

Хоча офіційно липень оголошений найскладнішим місяцем щодо відключень електроенергії, експерти попереджають про можливі нюанси з опаленням у зимовий період. Експерт зазначив, що графік ремонтів Енергатому, який визначає доступність генерації, є державною таємницею. Тому точно передбачити, коли саме будуть відключення, складно. Проте, експерт підтвердив, що вони очікуються як в липні, так і в серпні, а також протягом наступних зим. Щодо опалення, то Харченко запевняє, що в великих містах критична інфраструктура буде заживлена генераторами. Активна підготовка до зими вже ведеться, хоча й не завжди скоординовано на державному рівні.

Почнеться ще у школі: дітям готують важливі зміни у навчанні

Школярі 11 класу. Фото: вільні джерела
Школярі 11 класу. Фото: вільні джерела

З 2027 року в Україні розпочнеться масштабна реформа профільної середньої освіти, яка суттєво змінить підхід до навчання у старших класах. Одним із ключових аспектів реформи стане можливість для учнів гнучко обирати та змінювати свій профіль навчання. До 1 вересня 2024 року в кожній області буде затверджена мережа академічних та професійних ліцеїв, де старшокласники зможуть здобути профільну освіту. На відміну від попередньої системи, де профіль обирався остаточно, нова модель дає учням більше свободи та можливості для самовизначення.

"Мізки на стіні...": чоловік Маші Єфросініної розкрив трагічні випадки сварок воїнів ЗСУ з дружинами

Маша Єфросиніна, скріншот: Youtube
Маша Єфросиніна, скріншот: Youtube

Тимур Хромаєв, український бізнесмен та військовослужбовець, поділився своїми міркуваннями щодо підтримки стосунків на відстані в парах, де чоловік перебуває на фронті. Ці роздуми він висловив в інтерв'ю зі своєю дружиною Машею Єфросініною для її нового YouTube-шоу. Хромаєв наголосив, що конфлікти та негативні новини з дому можуть мати непередбачувані та трагічні наслідки для військових у зоні бойових дій. Він розповів про випадки, коли солдати навіть доходили до самогубства після сварок із дружинами телефоном. На його думку, жінкам не слід провокувати з'ясування стосунків на відстані в такій критичній ситуації...

Вибачте, банк безсилий: у клієнтів "Привату" зникають з карт останні гроші

Люди біля ПриватБанку
Люди біля ПриватБанку

Клієнти ПриватБанку залишаються без коштів на існування, тому що з карт зникають останні гроші. Про це свідчить відгук на порталі "Мінфін". До ПриватБанку зі скаргою звернулася українка. Вона заявила, що отримала матеріальну допомогу від благодійного фонду на суму близько 65 тисяч гривень. Проте за кілька днів майже вся сума зникла з карти. За словами жінки, кошти було перераховано на ім'я невідомої їй людини. При цьому платежі вона не підтверджувала. Після звернення до банку та поліції постраждалої ніяк не змогли допомогти у питанні повернення незаконно списаних грошей.