Протягом літа 2024 року деяким українцям нараховуватимуть додаткову плату за водопостачання. Хто отримає збільшені платіжки, йдеться на facebook-сторінці "Кременчук. Офіційний".

У літній період мешканцям приватного сектору нараховуватимуть додаткову плату за воду – за полив зелених насаджень. Збільшені платіжки отримають домогосподарства, які не обладнані лічильниками води.

Платіжка за воду. Фото: скрін youtube
Платіжка за воду. Фото: скрін youtube

"За полив нараховуватиметься плата протягом 90 діб (літні місяці) з розрахунку 6 літрів за добу на один квадратний метр площі зелених насаджень, садів та городів", - йдеться у повідомленні.

Споживачів попередили, що якщо поливна площа менша, ніж зазначена в договорі або відсутня зовсім, необхідно звернутися до постачальника послуг. Водоканал проведе перерахунок нарахувань на підставі фактичного обстеження поливної площі.

Популярні новини зараз
Весь світ може більше не побачити легендарних ABBA разом: один із музикантів розкрив таємницю В Україні вводять нові графіки відключень світла — як визначатимуть черги Українцям будуть по-новому виплачувати пенсії: що змінилось Власники квартир та будинків отримають космічні штрафи, якщо не встигнуть до 1 липня – що треба зробити
Показати ще

Сезон поливу зелених насаджень. Фото: скрін youtube
Сезон поливу зелених насаджень. Фото: скрін youtube

Також комунальники нагадали, що уникнути зайвих нарахувань у платіжках можна, якщо встановити лічильник води.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, доведеться митися в річці та збирати дощову воду: водоканальники вирішили підняти тариф одразу на 170%.

Також наш портал інформував, платіжки за воду з новою графою: комунальники приготували "сюрприз".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що після трирічної "паузи" в Україні хочуть переглянути тарифи на воду: як зміняться платіжки.