Українці регулярно стикаються з шахраями, внаслідок чого з банківських карток зникають усі заощадження. Повернути гроші здебільшого вкрай проблематично. ПриватБанк розповів, як уберегтися від втрати грошей.

Аферисти постійно вигадують нові схеми, щоб обдурити українців та виманити кошти. Деколи людина може навіть не підозрювати, що дала зловмиснику доступ до своєї банківської картки.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Фахівці ПриватБанку розповіли українцям кілька простих правил, які допоможуть зберегти кошти на рахунку в цілісності та безпеці.

Як захиститися від шахраїв:

Популярні новини зараз
Воювати підуть не всі — в Раді розповіли, скільки всього українців планують забрати Споживачам електроенергії дали 5 днів: що потрібно зробити кожному Українці залишаться без пенсій, і не важливо – працювали вони, чи ні Після скандалу з Тищенком, військові вимагають жорсткого покарання для цивільних чоловіків
Показати ще
  • не розголошуйте всі реквізити платіжної картки та стежте за рухом коштів на рахунку;
  • не вводьте реквізити платіжних карток на незнайомих
    та підозрілих сайтах;
  • створіть складний пароль для електронної пошти, соціальних мереж та інтернет-банкінгу.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Також у ПриватБанку рекомендують бути вкрай обережними із пропозиціями щодо легкого заробітку в інтернеті. Найчастіше це виявляється витівками аферистів.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, бонус у розмірі 2500 гривень: ПриватБанк роздає гроші, але лише до 15 червня.

Також наш портал інформував, власникам карток приготуватися: "Ощадбанк" змінює тарифи за обслуговування рахунку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк вирішив "озолотити" клієнтів: роздасть гроші та подарунки за прості операції.