Мобільний оператор Lifecell подарує абонентам річний запас гігабайтів інтернету. Як отримати, розповіли на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі facebook.

Українці з SIM-картами Lifecell можуть отримати щедрий подарунок у вигляді 240 гігабайтів мобільного інтернету. Заплатити доведеться лише 1 гривню. Однак, цей бонус мобільний оператор надає не всім, а лише тим, хто виконає умову акції.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

В рамках акції річний запас інтернету надається абонентам, які куплять акційний смартфон у мережі магазинів lifecell. Для тих, хто давно планував оновити гаджет, це непоганий шанс забезпечити себе додатковим інтернетом, якого часто бракує в тарифних планах.

"Придбайте акційний смартфон в офіційних магазинах lifecell або в інтернет-магазині та отримайте 240 ГБ та послугу «Мобільний захист» на 91 день всього за 1 грн", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Українцям дозволили не платити за деякі комунальні послуги: за якої умови Війна в Україні триватиме до 2029: відомий астролог шокував передбаченням Як оновити дані, щоб не йти в ТЦК: українцям підказали швидкі альтернативи Українцям будуть по-новому виплачувати пенсії: що змінилось
Показати ще

Смартфон. Фото: скрін youtube
Смартфон. Фото: скрін youtube

Тим, хто виконає умову протягом 12 місяців, будуть нараховуватися додаткові 20 гігабайтів інтернету кожен 30 днів. Шанс скористатися акцією є до 15 серпня 2024 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у Lifecell розповіли, як залишатися на зв'язку за смішну плату: місяць – лише 40 гривень.

Також наш портал інформував, тарифи підвищували, а зв'язок не налагодили: абоненти запідозрили Vodafone в обмані.

Крім того, ми писали, зв'язок обійдеться дорожче: Lifecell попередив про зміни у тарифах з 1 червня.