"Газмережі" рекомендують перевірити оплати за розподіл газу у додатках банків. Почастішали випадки, коли кошти зараховуються за призначенням. Про це повідомляє Харківська філія компанії.

Газовики зазначили, що почастішали скарги від споживачів, які заявляють, що своєчасно платять за доставку газу, але отримують рахунки із заборгованістю. Усі, хто звертався, платив за послуги через мобільний банкінг.

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

"Проаналізувавши понад 500 звернень клієнтів, які були переконані, що своєчасно оплачують за розподіл газу, встановлено їх помилкові оплати на рахунок іншої організації, яка послуг за розподіл газу майже рік не надає", - йдеться у повідомленні.

Фахівці "Газмереж" закликали перевірити у додатках банків шаблони на коректність внесених реквізитів Оператора ГРМ.

Популярні новини зараз
Утримувати тариф більше не будуть: восени на українців чекає новий удар по гаманцях Весь світ може більше не побачити легендарних ABBA разом: один із музикантів розкрив таємницю Терміново змінюємо пенсійне посвідчення: у ПФУ розповіли українцям про важливий процес Споживачам електроенергії дали 5 днів: що потрібно зробити кожному
Показати ще

Оплата комуналки через "Приват24". Фото: скрін youtube
Оплата комуналки через "Приват24". Фото: скрін youtube

Як повернути гроші, якщо заплатили "не туди"?

Якщо кошти за доставку блакитного палива були сплачені на рахунок не тієї компанії, то споживачеві потрібно звернутися до одержувача коштів із заявою на повернення помилкових платежів.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як одним махом передати показники кількох лічильників: "Газмережі" поділилися інструкцією.

Також наш портал інформував, помилятися може кожен: як перевірити правильність переданих показників лічильника до отримання платіжки.

Крім того, ми писали, починайте збирати документи: клієнтів "Газмереж" попередили про обов'язкову процедуру.