У травні спостерігалося здешевлення зрідженого газу у роздробі. На початку червня ціни залишаються стабільними, але деякі АЗС точково знижують вартість ресурсу. Про це свідчить моніторинг Консалтингової групи "А-95".

У травні середня вартість зрідженого газу знизилася на 0,87 гривні – до 26,66 гривні за один літр. Цінові зміни відбулися майже на всіх заправних станціях, окрім двох харківських мереж.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Найбільш помітним здешевлення палива було у мережі UPG – у середньому на 1,81 гривні за літр. Найменше знизилися ціни в мережі "Приват" - лише на 0,06 гривні за літр.

У мережах преміум-сегмента вартість автогазу знизилася на 1 гривню: на АЗС WOG – до 27,98 гривні, на ОККО та SOCAR – до 27,99 гривні за літр.

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

Ціни на автогаз. Фото: скрін enkorr
Ціни на автогаз. Фото: скрін enkorr

На даний момент ціни на скраплений газ на українських АЗС залишаються стабільними. Деякі мережі точково знижують ціни, проте це не вносить жодних корективів у загальну картину ринку.

Ціни на автогаз. Фото: скрін youtube
Ціни на автогаз. Фото: скрін youtube

На яких АЗС найдешевший автогаз?

Найбільш вигідний цінник на скраплений газ встановила мережа Luxwen – 24,49 гривні за літр. На другому місці АЗС "Авантаж 7" – 24,75 гривні за літр. У мережах RLS та Chipo паливо пропонують по 24,90 та 24,91 гривні за літр відповідно.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, 5,5 грн – на один літр: в Україні зібралися поетапно підвищувати вартість солярки, бензину та газу.

Також наш портал інформував, українців чекає нове зростання цін на бензин з 1 липня: заправляйте каністри вже зараз.

Крім того, ми писали, валютні коливання "придушили" здешевлення автогазу: де найвигідніші ціни.