З червня послуги з централізованого водопостачання та водовідведення обходитимуться дорожче. Тарифи підвищили майже для всіх груп споживачів. Хто заплатить більше, розповіли спеціалісти КП "Тернопільводоканал".

Національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг, встановила нові тарифи на послуги "Тернопільводоканалу". З 1 червня вартість кубометра води та стоків становить 58,74 гривні.

Тарифи на воду. Фото: скрін youtube
Тарифи на воду. Фото: скрін youtube

Зазначається, що більше платити доведеться всім групам споживачів, за винятком населення. Для цієї категорії поки що залишається діяти старий тариф.

"Для населення наразі залишаються чинними тарифи за централізоване водопостачання та централізоване водовідведення, що застосовувалися станом на 24 лютого 2022 року", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Водопостачання. Фото: скрін youtube
Водопостачання. Фото: скрін youtube

Плата за воду та каналізацію для побутових споживачів складає 36,7 гривні за кубометр.

Варто зазначити, що зростання тарифів торкнулося не лише Тернополя. З червня вартість послуг підняли для 36 водоканалів.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, доведеться митися в річці та збирати дощову воду: водоканальники вирішили підняти тариф одразу на 170%.

Також наш портал інформував, тепер ще вода та опалення: українців можуть чекати неприємні сюрпризи у платіжках.

Крім того, ми писали, якщо не хочете "приймати душ" у тазику: водоканальники терміново попередили всіх українців.