Українцям почали перераховувати тарифи на теплопостачання через подорожчання газу. Деяким споживачам доведеться платити на 150 гривень більше.

Тарифні зміни відбулися у Черкасах, але торкнуться не всіх категорій споживачів. Про це йдеться на facebook-сторінці міськради.

Опалення. Фото: скрін youtube
Опалення. Фото: скрін youtube

Платіжка за опалення збільшиться на 150 гривень для представників бізнесу. Перерахунок вартості послуг провели через подорожчання блакитного палива. Водночас для побутових споживачів поки що залишають чинний тариф.

"Внесли зміни в тариф на тепло для категорії "інші споживачі", які обслуговуються КПТМ "Черкаситеплокомуненерго". З 4 червня представники бізнесу платитимуть на 150 грн більше. Це пов’язано із зростанням ціни на газ", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк почав блокувати карти пенсіонерів: хто потрапляє під удар Нова тактика ТЦК: як українці з правом на відстрочку можуть опинитися на фронті Кінець дистанційки: МОН планує зміни в освіті Негайно повідомте ТЦК або отримаєте штраф до 60 тисяч гривень: українцям приготували нові правила
Показати ще

Опалення. Фото: скрін youtube
Опалення. Фото: скрін youtube

Варто нагадати, що в Україні з початку повномасштабної війни діє мораторій, який забороняє перерахунок тарифів для населення. Цей мораторій поширюється на послуги з газопостачання, теплопостачання та гарячої води. Про його скасування поки не йдеться, тому, швидше за все, тарифи для українців цього року не змінюватимуть.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, боржникам за комуналку дадуть допомогу, щоби розрахуватися з постачальниками: кому пощастить.

Також наш портал інформував, на тлі зростання тарифів на світло подорожчає ще одна послуга: скільки грошей забере комуналка.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, не хочеш, щоб смерділо? Плати! Українцям на 60% підвищать тариф на одну комунальну послугу.