Абоненти можуть отримати до 800 гривень на оплату послуг зв'язку мобільного оператора Lifecell. Що для цього потрібно зробити, йдеться на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

Гроші на рахунку можуть закінчитися в самий невідповідний момент, коли потрібно терміново зробити важливий дзвінок або перевірити інформацію в інтернеті. Для таких випадків мобільний оператор Lifecell запропонував вигідне рішення.

Мобільний зв'язок. Фото: скрін youtube
Мобільний зв'язок. Фото: скрін youtube

Так абоненти мережі можуть отримати від 40 до 800 гривень на оплату зв'язку, скориставшись корисною послугою від оператора.

"З послугою “Додаткові гроші” ви можете отримати на рахунок від 40 до 800 грн на оплату послуг lifecell, залежно від вашого абонентського профілю", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

Однак кошти на рахунок надаються не як подарунок. Запрошену суму доведеться повернути за наступного поповнення, а також доведеться заплатити "комісію", якщо грошима користувалися більше двох днів.

"Перші 2 дні використання — без додаткової плати. Після — від 12 грн, залежно від суми.​​​ А ті кошти, що ви використаєте, зможете повернути при наступному поповненні рахунку", - пояснили в компанії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зв'язок обійдеться дорожче: Lifecell попередив про зміни в тарифах з 1 червня.

Також наш портал інформував, у Lifecell розповіли, як залишатися на зв'язку за смішну плату: місяць – лише 40 гривень.

Крім того, ми писали, тарифи підвищували, а зв'язок не налагодили: абоненти запідозрили Vodafone в обмані.