У червні стартує наступний етап програми "Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб", де сім'ї, які пережили переселення, мають шанс отримати іпотечний кредит під 3% річних.

Цього місяця буде обрано 600 сімей для участі у програмі, які зможуть взяти кредит на строк до 30 років із початковим внеском у 6% вартості житла.

Про це повідомили у Мінреінтеграції.

Нове житло
Нове житло

Цей проект здійснюється за підтримки Держмолоді за фінансової допомоги Уряду Німеччини через Кредитну установу для відновлення (KfW).

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Процес відбору транслюватиметься у прямому ефірі на YouTube-каналі фонду, а переможці будуть обрані випадковим чином за допомогою спеціального програмного забезпечення.

Захід контролюватиме представники Мінреінтеграції, Держмолоді та Імплементаційного консультанта.

Гроші / фото: Pinterest
Гроші / фото: Pinterest

Для подання заявки необхідно дотримуватися зазначених інструкцій, причому прийом заяв на участь тимчасово припинять на період відбору, а потім відновлять наступного дня після проведення етапу відбору.

Це вже шістнадцятий етап програми, і завдяки попереднім відборам 669 сімей внутрішньопереміщених осіб вже отримали пільгові кредити та здобули власне житло.