Українці повинні щомісяця передавати показники газових лічильників. Але часом процедура ускладнюється, наприклад, якщо потрібно передати дані відразу з кількох лічильників.

Фахівці компанії "Газмережі" розповіли, як швидко та зручно подати показники, щоб не виникло проблем із платіжками за спожитий газ.

Лічильник газу, скріншот: YouTube
Лічильник газу, скріншот: YouTube

Газовики пояснили, що українці можуть передавати показники одного чи одразу кількох лічильників по одному особовому рахунку через особистий кабінет на офіційному сайті "Газмережі".

"Аби скористатись даною функцією, достатньо натиснути кнопку "Внести показання" та у відповідному вікні зазначити обсяги спожитого газу за кожним із встановлених у вашому помешканні лічильників", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку Усі гроші на платіжки: українцям повідомили про плани підвищити ще один тариф Українцям стане складніше переоформити авто: що зміниться Приймати ванну будемо тільки у свята: водопостачання може подорожчати майже вдвічі
Показати ще

Як передати показники кількох лічильників. Фото: скрін facebook.com/grmudp
Як передати показники кількох лічильників. Фото: скрін facebook.com/grmudp

У компанії наголосили, що особистий кабінет дозволяє додавати необмежену кількість особових рахунків. Таким чином, споживач може тримати в порядку не лише свої газові платіжки, а й близьких, які не мають доступу до інтернету.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як відключення світла можуть вплинути на газопостачання: "Газмережі" попередили українців.

Також наш портал інформував, у "Нафтогазі" зробили заяву щодо тарифів за доставку блакитного палива: хто заплатить більше.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, пенсіонера змусили заплатити за "вигаданий" рахунок: на думку ДПЕК, 51 904 кВт/год на місяць – це цілком реально.