Є кілька причин, які можуть стати підставою для того, щоб надання пільги на оплату житлово-комунальних послуг було припинено.

У пенсійному фонді розповіли, у яких випадках припинять виплачувати субсидію. Зазначається, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 №373 "Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива та скрапленого газу у грошовій формі", надання пільг може припинятися у кількох випадках.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

По-перше, у разі смерті пільговика, втрати права на пільгу або коли пільговику призначено житлову субсидію – з місяця, наступного за місяцем настання зазначеної події.

Але за заявою пільговика – з місяця, наступного за місяцем його подання.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки
Показати ще

Позбавити субсидії можуть через борги щодо оплати комунальних послуг. Якщо прострочено понад три місяці заборгованості з оплати комуналки, витрат на управління багатоквартирним будинком, термін позовної давності якого не минув, та загальна сума якої перевищує 680 гривень, виплата субсидії автоматично припиняється.

Підписання документів. Фото:  Youtube
Підписання документів. Фото: Youtube

Нагадаємо, Нацбанк обмежить перекази між картками: як це вплине на гаманці українців .

Раніше повідомлялося, пенсіонерам готують солідну доплату: хто і скільки отримає .

Також цей стаж не зарахується: як не втратити року при отриманні пенсії .