Абоненти Vodafone обурені відсутністю зв'язку під час відключень світла, при тому, що оператор неодноразово підвищував тарифи, аргументуючи розвитком інфраструктури. Про це свідчать скарги на офіційній facebook-сторінці оператора.

Українці скаржаться на зникнення зв'язку у мережі Vodafone одразу після відключення світла. Найбільше абонентів здивував той факт, що оператор неодноразово підвищував тарифи, аргументуючи необхідністю модернізації обладнання, але жодного результату не видно.

Vodafone. Фото: скрін youtube
Vodafone. Фото: скрін youtube

"Два роки повномасштабної війни і вже був досвід блекаутів! Де ваш зв'язок колись вимикають світло? Тарифи підняли до небес, але сервісу нуль, коли він критично необхідний", - обурився українець.

Скарга на Vodafone. Фото: скрін facebook.com/VFUkraine
Скарга на Vodafone. Фото: скрін facebook.com/VFUkraine

Популярні новини зараз
Магнітні бурі у липні: українців чекає дуже важкий місяць 5 знакам східного гороскопу казково пощастить у липні-2024: на кого чекає біла смуга після труднощів Автовласники мають лише 10 днів: хто зважився на процедуру, має поспішити Як оновити дані, щоб не йти в ТЦК: українцям підказали швидкі альтернативи
Показати ще

З аналогічною скаргою звернувся й другий абонент.

"Чому немає мобільного інтернету та зв'язку під час відключень світла? Ви навіщо піднімали ціни на тарифи? Ви це робили неодноразово під час війни і постійно аргументували тим, що розвиватимете інфраструктуру, щоб інтернет був завжди. На що ви витратили гроші?", - написав клієнт.

Скарга на Vodafone. Фото: скрін facebook.com/VFUkraine
Скарга на Vodafone. Фото: скрін facebook.com/VFUkraine

Фахівці Vodafone відреагували на скарги та пояснили, що необхідні роботи проводяться, проте є деякі обмеження, через які не всі базові станції можна обладнати генераторами.

"Форс-мажор і для нас, тому що робота базових станцій залежить від електроживлення. Ми оснащуємо базові станції додатковим живленням. Не всі базові станції можуть бути обладнані генераторами у зв’язку з їх розміщенням: на дахах, висотних спорудах", - пояснили в компанії.

Відповідь Vodafone. Фото: скрін facebook.com/VFUkraine
Відповідь Vodafone. Фото: скрін facebook.com/VFUkraine

Раніше портал Знай повідомляв, інтернет і дзвінки в подарунок: Vodafone порадує "вибраних" абонентів.

Також наш портал інформував, абонентам Vodafone приготуватися: платити доведеться на 200-300 гривень більше.

Крім того, ми писали, ціни на зв'язок після подорожчання електроенергії: в Lifecell відповіли, чи готуються нові тарифи.