Мобільний оператор Vodafone заявив про продовження акції, в рамках якої абоненти отримають хвилини та гігабайти у подарунок. Проте пощастить не всім. Умови оприлюднили на офіційній сторінці компанії у соцмережі facebook.

Vodafone регулярно запускає вигідні акції, а також радує клієнтів приємними бонусами. На цей раз стало відомо, що деякі абоненти отримають у подарунок 100 хвилин на дзвінки, а також 10 гігабайтів інтернету.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

Скористатися цим шансом можуть абоненти оператора, які перебувають за кордоном. У компанії заявили, що акцію "Доступний роумінг у подарунок" продовжено до 30 вересня 2024 року.

"З нею ви зможете й надалі користуватися послугами у роумінгу легко — аж в 30 країнах! Треба лиш оплатити щомісячний тариф і все, можна забути про зайві налаштування. Ви отримуватимете 10 ГБ інтернету та 100 ХВ на дзвінки у подарунок", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Мобільний зв'язок, скрін з відео
Мобільний зв'язок, скрін з відео

Варто нагадати, що з 31 травня Vodafone підвищує тарифи на зв'язок. На 200-300 гривень подорожчають річні пропозиції в рамках тарифних планів Vodafone Joice Start, Vodafone Joice Pro та Vodafone Joice Max.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ціни на зв'язок після подорожчання електроенергії: у Lifecell відповіли, чи готуються нові тарифи.

Також наш портал інформував, Vodafone попередив клієнтів про важливі зміни: що буде з номерами, якими ви користувалися багато років.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Київстар" відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..."