До редакції газети "На Пенсії" від пенсіонера, на ім'я Олександра надійшов лист. Людина, вийшовши на пенсію у 2020 році, очікувала, що її пенсія зросте з початком цього року. Він сподівався на це, особливо з огляду на обіцянку уряду збільшити всі пенсії на щонайменше 100 гривень з 1 березня.

Однак, коли він перевірив свій рахунок, розчарування не було меж. Після низки листів зі зверненнями до Пенсійного фонду Олександр знайшов підтримку та визнання помилки у розрахунках.

Пенсіонери, кадр з відео
Пенсіонери, кадр з відео

Виявилося , що через особливості розрахунків, пов'язаних із переходом на пенсію у 2020 році, він залишився без обіцяного підвищення.

Така ситуація була неприпустимою, і відповідний лист із визнанням помилки та обіцянкою перерахувати пенсію було направлено на Олександрівську адресу.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців
Показати ще

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Зрештою, після тривалого очікування та боротьби за свої права Олександр отримав лист від Пенсійного фонду, який підтверджує перерахунок його пенсії.

З 1 березня його пенсію було збільшено на обіцяних 100 гривень.

Також наш портал інформував, нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери одержують менше, ніж їм належить

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що гарантія та пенсії 2024 року: чому в Україні громадяни отримують різну "мінімалку"

Вам буде цікаво дізнатися тижні, що залишилися: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації