ПриватБанк запустив нову програму "Привіт" у своєму додатку Приват24, яка дає клієнтам можливість отримувати особисті знижки та кешбеки. Тепер понад 18 мільйонів людей можуть скористатися спеціальними пропозиціями від українських брендів, які підібрані з урахуванням їхніх звичок і місця проживання.

Програма "Привіт" використовує штучний інтелект, щоб аналізувати, що і коли люди купують, і на основі цього пропонує дуже точно підібрані знижки та пропозиції.

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

Наприклад, якщо настає час змінювати шини на вашому автомобілі, програма може запропонувати вам спеціальні знижки саме на цю категорію товарів. Вона також може враховувати сезонні особливості ваших покупок, пропонуючи знижки на відповідні товари або послуги в потрібний момент.

Всі пропозиції програми зручно розміщені в Приват24, де ви можете легко їх активувати. Знижки та кешбеки можна застосовувати прямо під час покупок, просто вибравши потрібну пропозицію у програмі.

Популярні новини зараз
Коли чекати "похолодання" після жахливої ​​спеки: вже не рятує і тінь Весь світ може більше не побачити легендарних ABBA разом: один із музикантів розкрив таємницю Українцям пояснили, коли про графіки відключення світла можна буде забути: "Є варіант..." З 1 липня українці отримають 20 тисяч гривень пенсії, але не всі: кому пощастить
Показати ще

Приват24 від Приватбанку
Приват24 від Приватбанку

Список доступних пропозицій буде оновлюватись щодня, завжди пропонуватиметься щось нове і вигідне. Данна програма забезпечує клієнтам ПриватБанку унікальний досвід покупок, який спеціально адаптовано під кожного.

Крім того, Знай.ua повідомляв, "Порушує договір": ПриватБанк залишає травмованих клієнтів без копійки

Також наш портал інформував, стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись