Компанія Vodafone оголосила про впровадження нового коду мережі – 75 (+380 75) для абонентів. Ця ініціатива не вплине на існуючі номери користувачів, але дозволить підключити 10 мільйонів нових номерів протягом наступних п'яти років .

На початку весни Національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектру та надання послуг поштового зв'язку, видала дозвіл на використання нового коду мережі.

мобільний зв'язок
мобільний зв'язок

Тепер користувачі отримають ще один код із п'ятіркою, що розширить можливості вибору номерів для абонентів. Згідно з інформацією, наданою прес-службою компанії, новий код "+380 75" вже почав впроваджуватися у всі внутрішні системи та послуги.

Додатковий ресурс нумерації дозволить підключити до мережі Vodafone до 10 мільйонів нових номерів.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн "Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки
Показати ще

Зараз у мережі Vodafone використовуються чотири національні коди: 095, 099, 066 і 050.

До речі, компанія Київстар також оголосила про запровадження нового коду для своїх абонентів. Згідно з повідомленням оператора, тепер номери Київстару можуть починатися з +380 77.

У своєму зверненні представники компанії висловили впевненість, що нові сімки принесуть успіх їхнім власникам. Незабаром користувачі зможуть переконатися в цьому особисто, оскільки новий код активно впроваджується в систему.

Нагадаємо, Ціни на популярний продукт злетіли на небо: чому українці вирішили його ігнорувати

Раніше ми розповідали, що такі платіжки лише у кошмарах сняться: скільки віддамо за газ та світло цього літа.

Не лише вода та світло: для українців піднімають ще один тариф