Депутати міськради вирішили внести зміни до Програми економічного та соціального розвитку міста на 2024 рік під час позачергової сесії, що відбулася 30 квітня.

Одна з головних змін - це поліпшення системи оплати в місті. Особливо важливим було відновлення сервісу "Єдина квитанція", який раніше обслуговував "Мегабанк".

Після припинення діяльності банку, цей сервіс зник, і це стало значною проблемою для мешканців міста, які звикли до зручності об'єднаних платежів.

Квитанції - фото korrespondent.net
Квитанції - фото korrespondent.net

Ігор Терехов висловився на підтримку ініціативи відновлення "Єдиної квитанції", підкресливши численні звернення від українців, які виявили бажання повернути цей сервіс.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Сонячна буря викликає масштабний збій енергосистем: постраждає вся планета Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

Він також зазначив, що відновлення "Єдиної квитанції" значно спростить процес оплати різних комунальних послуг, зробивши його більш зручним та ефективним.

Збереження квитанцій вже в минулому, globalcredit
Збереження квитанцій вже в минулому, globalcredit

Щоб втілити цю ідею, потрібно створити правила для сервісу і ряд заходів, які має затвердити виконавчий комітет міськради. Це допоможе зробити процес офіційним і впевнитись, що він відповідає всім законам і вимогам.

Ці кроки допоможуть зробити послуги в місті більш відкритими і зручними для людей, зменшивши бюрократію і підвищивши їхнє задоволення від користування міськими службами.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Вам буде цікаво дізнатися "Фіксовані" тарифи закінчуються: що буде з цінами на газ, світло та воду вже у квітні