Депутати міськради вирішили внести зміни до Програми економічного та соціального розвитку міста на 2024 рік під час позачергової сесії, що відбулася 30 квітня.

Одна з головних змін - це поліпшення системи оплати в місті. Особливо важливим було відновлення сервісу "Єдина квитанція", який раніше обслуговував "Мегабанк".

Після припинення діяльності банку, цей сервіс зник, і це стало значною проблемою для мешканців міста, які звикли до зручності об'єднаних платежів.

Квитанції - фото korrespondent.net
Квитанції - фото korrespondent.net

Ігор Терехов висловився на підтримку ініціативи відновлення "Єдиної квитанції", підкресливши численні звернення від українців, які виявили бажання повернути цей сервіс.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Він також зазначив, що відновлення "Єдиної квитанції" значно спростить процес оплати різних комунальних послуг, зробивши його більш зручним та ефективним.

Збереження квитанцій вже в минулому, globalcredit
Збереження квитанцій вже в минулому, globalcredit

Щоб втілити цю ідею, потрібно створити правила для сервісу і ряд заходів, які має затвердити виконавчий комітет міськради. Це допоможе зробити процес офіційним і впевнитись, що він відповідає всім законам і вимогам.

Ці кроки допоможуть зробити послуги в місті більш відкритими і зручними для людей, зменшивши бюрократію і підвищивши їхнє задоволення від користування міськими службами.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Вам буде цікаво дізнатися "Фіксовані" тарифи закінчуються: що буде з цінами на газ, світло та воду вже у квітні