Клієнт ПриватБанку скаржиться, що не зміг увійти до застосунку банку, адже отримав відмову. Чоловікові відмовили в обслуговуванні і навіть розірвали з ним контракт, хоча він користувався цим банком приблизно протягом 7 років.

Незадоволений відгук клієнт ПриватБанку залишив на сайті Мінфіну.

Клієнт намагався увійти до застосунку "Приват24" та не зміг, адже йому надійшла відмова. Коли він зателефонував до служби підтримки, йому відповіли, що банк не хоче його обслуговувати і навіть розриває з ним контракт, не пояснюючи причини.

"Ранок 17.04.2024 намагався зайти до "Приват24". Прийшла відмова, написано було звернутися до служби підтримки 3700. Зателефонувавши до підтримки, робот відповів, що банк відмовляє в обслуговуванні та розриває контракт, що для мене це було дуже дивно, банком користувався близько 7 років. Банк не пояснює причин, сказали, що надійде лист за містом проживання, дуже дивно в 2024 році пояснювати в письмовому вигляді", – написав клієнт.

Незадоволений відгук клієнта ПриватБанку. Фото: Мінфін
Незадоволений відгук клієнта ПриватБанку. Фото: Мінфін

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

У ПриватБанку поспішили відповісти на незадоволений відгук клієнта, зазначивши, що не змогли його ідентифікувати, як свого клієнта.

"На жаль, за інформацією, вказаною у відгуку, нам не вдалось ідентифікувати вас, як клієнта Банку. Вже звертаємось до вас у особисті повідомлення для того, аби уточнити ваші контактні дані та допомогти розібратися в ситуації", – відповіли у банку.

Відповідь представників ПриватБанку на відгук. Фото: Мінфін
Відповідь представників ПриватБанку на відгук. Фото: Мінфін

Нагадаємо, що клієнт ПриватБанку намагався зняти готівку, але так і не отримав гроші.

Як повідомляли раніше, українці скаржаться на нахабність ПриватБанку під час війни.

Як писав "Знай" раніше, у ПриватБанку вирішили порадувати своїх клієнтів приємним бонусом.