Українець не зміг стримати свої емоції та написав негативний відгук про ПриватБанк. Чоловік написав, що банк перейшов усі межі. У такий страшний час, коли в Харкові відбуваються обстріли і люди гинуть, спеціалісти дзвонять і вимагають повернення кредиту.

Також чоловік описує ситуацію, в якій він знаходиться.

"Люди залишаються без світла на цілі дні. Як ви могли до такого дійти? Ви ж обізнані про ситуацію. Ось цей працівник вашого банку, Олександр Вихристюк, телефонує мені через вайбер з невідомих номерів і погрожує мені та моїй родині. Це жахливо. Ваш банк - це справжнє ганьба".

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Після данного відгуку, ПриватБанк не залишився осторонь і відповів чоловіку на його коментар. Співробітник банку відповів, що вони розуміють яка ситуаці зараз в країні і вони хочуть як найбільше допомогти. Приватбанк хоче розібратись з данною ситуацією і готовий надати декілька варіантів для вирішення цього питання.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

"На даному етапі банк проаналізував поточний стан та історію використання картки, і прийняв рішення встановити обмеження. При цьому Ви зможете користуватися особистими коштами при відсутності заборгованості. При прийнятті банком рішення про скасування обмеження Ви будете додатково сповіщені по SMS".

Також, співрітник банку вибачився, за неприємний досвід спілкування з їх співробітником. Пообіцяли розібратись з цією несправедливістю.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, ПриватБанк порадував "універсальними" знижками: на чому можна заощадити

Також, Знай.ua писав про гроші просто зникли: українка запевняє, що Ощадбанк зливає дані шахраям