Благодійний фонд Depaul Ukraine” оголосив про прийом заявок для українців, які вимушено залишили свої домівки і потребують підтримки. Заявку можуть подати мешканці трьох обласних центрів.

Українці, які залишились без домівки, можуть отримати психологічну, юридичну та фінансову допомогу. Також їм допоможуть знайти житло та працевлаштуватися. Про це фонд “Depaul Ukraine” повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

У ситуації, що склалася, важливу роль відіграють зусилля благодійних організацій, які надають різнобічну допомогу внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Цього разу мешканці трьох міст України можуть отримати грошову допомогу від благодійної організації Depaul Ukraine- зазначають у фонді, - Наші соціальні працівники можуть допомогти вам підійти комплексно до вирішення будь-яких проблем, з якими ви стикнулися. Ми не лише підтримуємо у кризовий період, але і знаємо, що робити, аби налагодити своє життя, знайти місце у суспільстві, влаштуватись на роботу та оточити себе однодумцями

Для того, щоб отримати допомогу, внутрішньо переміщеним особам треба заповнити анкету відповідно до регіону, у якому вони зараз знаходяться.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Анкета для мешканців Одеси – за посиланням;

Анкета для мешканців Харкова – за посиланням:

Анкета для мешканців Києва - – за посиланням.

Фахівці фонду вивчать потреби заявників, щоб допомогти якомога ефективніше.

Раніше ми повідомляли, що Українцям видають продукти, ліки та одяг: отримати можуть усі

Нагадаємо: Для тих, кому необхідно: кожен українець може безкоштовно отримати їжу, одяг та ліки