У квітні, травні та червні деякі українські пенсіонери отримуватимуть додаткові виплати від ВПП ООН. Про це йдеться у повідомленні Пенсійного фонду України.

Програму допомоги від ООН для пенсіонерів, які мешкають на територіях активних чи можливих бойових дій, продовжено ще на 3 місяці.

Отримання пенсії. Фото: скрін youtube
Отримання пенсії. Фото: скрін youtube

Протягом квітня, травня та червня пенсіонери, які відповідають умовам програми, отримуватимуть матеріальну підтримку. Виплати призначаються автоматично – без додаткового звернення до органів ПФУ.

"Пенсіонери у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Луганській, Миколаївській, Сумській, Харківській, Херсонській та Чернігівській областях, які відповідають умовам програми, отримуватимуть виплати від ВПП ООН на суму, що дорівнює різниці між 3 250 грн та сумою пенсії, яку вони отримують зараз", - зазначили фахівці ПФУ.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Пенсіонерка. Фото: скрін youtube
Пенсіонерка. Фото: скрін youtube

Виплати від ООН - не новинка для пенсіонерів. Ця програма підтримки літніх українців діє ще з серпня 2023 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, пенсія та пільги: українцям нагадали про важливу довідку при виході на заслужений відпочинок.

Також наш портал інформував, яку пенсію вигідніше оформляти – за інвалідністю чи віком: важливе роз'яснення.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що нещасні 300 гривень і тих можуть не дати: кому не світить вікова надбавка після 70 років.