Для всіх наших дорогих і шанованих читачів, які під час походу в магазин або на ринок, уважно стежать за змінами цінників на популярні продукти харчування, є ціла низка дуже важливих новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили цінники на найпопулярніші продукти харчування.

Ближче до середини квітня українські супермаркети оновили цінники на популярні крупи, зокрема гречку, рис, а також макарони.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Бакалія, скріншот: YouTube
Бакалія, скріншот: YouTube

Вартість гречки

Згідно з відкритою інформацією, станом на 10 квітня кіло "золотої крупи" продається в супермаркетах Metro по 24,90 грн., у Novus - 22,39 грн., в Auchan - по 22,90 грн., а в - Megamarket 29,10 грн. грн. Середня ціна на рівні – 24,82 грн, що майже на 3 гривні менше, ніж у березні.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Ціни на гречку, скріншот: Minfin
Ціни на гречку, скріншот: Minfin

Вартість рису

Рис довгий (1 кг) продається в магазинах Auchan по 64,60 грн., у Metro – 46,90 грн., у Megamarket – 54,60 грн. Середня ціна зупинилася на рівні 55,37 грн. Рис круглий 1 кг у Metro - 47,30 грн., Auchan по 78,90 грн., Megamarket по 71,30 грн., Novus по 69,99 грн. Середня ціна: 66,87 грн.

Ціни на рис, скріншот: Minfin
Ціни на рис, скріншот: Minfin

Вартість макаронів

Макарони пір'я 1 кілограм продається в Novus – 22,79 грн., у Metro – 24,90 грн., у Auchan – 40,90 грн. Середня ціна: 29,53 грн, а ось у березні середня ціна макаронів пір'я за 1 кг була 28,38 грн.

Ціни на макарони, скріншот: Minfin
Ціни на макарони, скріншот: Minfin

Нагадаємо, "Київстар" обіцяє тарифні зміни: люди вже обурилися.

Раніше повідомлялося, поїла малини і отримала монстрів, що ворушаться, у подарунок: українців попередили про небезпечні ягоди.

Також, майже на третину дешевше: як змінилися ціни на тепличні огірки, болгарський перець та зелену цибулю.