Українцям, які користуються газом для побутових цілей, до 20 числа потрібно пройти важливу процедуру. Про це йдеться у повідомленні на facebook-сторінці Харківської філії "Газмережі".

Щомісяця українцям необхідно не лише своєчасно передавати показники газових лічильників, а й оплачувати обидві платіжки за блакитне паливо.

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

За доставку газу споживачам цього місяця потрібно заплатити до 20 квітня, навіть якщо не прийшла платіжка. Розмір щомісячного платежу залишається незмінним, тому можна внести таку суму - за тими ж реквізитами.

"Оплата за розподіл газу за поточний місяць здійснюється до 20 числа поточного місяця, а сума платежу оплачується однаковою сумою протягом календарного року, тож навіть якщо ви ще не отримали квитанцію, сплачуйте ту ж саму суму, як і минулого місяця", - попередили споживачів.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Варто нагадати, що невчасна оплата комунальних послуг може каратися пенею – по 0,01% щоденно від загальної суми заборгованості.

Раніше портал Знай повідомляв, скільки платитимемо за газ, воду і світло: стало відомо, чи готується нове підвищення тарифів.

Також наш портал інформував, стосується власників газових колонок та котлів: "Газмережі" звернулися з важливим попередженням.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, оплачувати рахунки можна буде без корвалолу: "Нафтогаз" пояснив, як уникнути захмарних нарахувань.