У гаманці абсолютно будь-якого українця може знайтися банкнота, яку реально продавати в десятки, а то й сотні разів дорожче від номіналу. Про це свідчить інформація на спеціалізованому ресурсі violity.

Українці можуть заробити не лише на рідкісних монетах, а й на незвичайних купюрах, які цілком можна отримати як на здачу в магазині, так і в банкоматі.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Так, на аукціоні з'явився лот – дві купюри номіналом 100 гривень 2019 року. Продавець зазначив, що обидві банкноти мають незвичайний і рідкісний номер – 8880888. Через цю особливість він вказав вартість купюр у розмірі 18 тисяч гривень.

Незвичайні банкноти. Фото: violity
Незвичайні банкноти. Фото: violity

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Лот з однаковим серійним щасливим номером 8880888, з
однаковим номіналом у відмінному стані буде окрасою успішного бізнесмена та поціновувача рідкісних колекційних речей", - написав продавець.

Варто зазначити, що лот зацікавив 14 потенційних покупців, а до кінця аукціону залишається понад тиждень. Цілком реально, що знайдеться колекціонер, який буде готовий віддати такі гроші, щоб отримати незвичайні банкноти.

Незвичайні банкноти. Фото: violity
Незвичайні банкноти. Фото: violity

Також незвичайні банкноти продаються з більш приземленими цінниками. Наприклад, 200 та 5 гривень з однаковим серійним номером 3888883 продають за 5000 гривень.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дорожче за золото: за 1-гривневу монету колекціонери заплатять майже 50 тисяч гривень.

Також наш портал інформував, за рік стільки не заробите: колекціонери показали 2 копійки, за яку озолотять кожного.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, банкноти у вашому гаманці можуть виявитися в рази дорожчими від номіналу: які цінуються колекціонерами.