Часто люди стикаються з ситуацією, коли при передачі показників свого газового лічильника вони допускають помилки. Однак, якщо така помилка була помічена, немає потреби чекати цілий місяць, щоб її виправити і відправити правильні дані.

Згідно з інформацією, опублікованною на сайті "Газправди", процедура виправлення показників дуже проста і може бути виконана негайно.

Газовий лічильник, скріншот: Youtube
Газовий лічильник, скріншот: Youtube

Все, що вам потрібно зробити, це сфотографувати лічильник так, щоб на фотографії були чітко видні показники. Далі це фото необхідно відправити як вкладення електронною поштою на адресу вашого оператора газорозподільної мережі. Це дозволить оперативно внести правильні дані та уникнути непорозумінь з нарахуванням платежів.

Головне звернути увагу, на те, щоб було підтвердження актуальної дати, якщо ваш телефон не додає її на фото автоматично. В цьому випадку рекомендується розмістити поруч з лічильником, якийсь чек з магазину, де зазначено дату покупки. Таке доповнення до фотографії буде доказом того, що показники були зафіксовані саме на цю дату.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Газовий лічильник. Фото: скрін youtube
Газовий лічильник. Фото: скрін youtube

При відправленні листа важливо правильно оформити його тему, вказавши "Для коригування показань". Це допоможе оператору швидше обробити ваше звернення. У самому листі обов'язково зазначте номер вашого особового рахунку, точну адресу, де знаходиться лічильник, а також ім'я та прізвище власника рахунку.

Ці дані необхідні для того, щоб оператор міг безпомилково ідентифікувати ваш акаунт та здійснити необхідны правки.

Таким чином, дотримуючись цих простих кроків, ви зможете швидко виправити помилки у показниках лічильника та забезпечити точність вашого рахунку за спожитий газ.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, світло за пів ціни: у "Yasno" підказали, як українцям впоратися з "космічними" платіжками

Також, Знай.ua писав про комунальники поставили задачу: зробити до кінця місяця, щоб не переплачувати