Для всіх наших повнолітніх читачів є дуже важливі новини. Справа в тому, що на вулицях українських міст сигаретні кіоски можуть опинитися під забороною, адже вони не використовують касових апаратів для проведення фінансових операцій.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню голови парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данила Гетьманцева.

Публікація Данила Гетманцева, скріншот: Telegram
Публікація Данила Гетманцева, скріншот: Telegram

"Хочу звернутися до власників ліцензованих кіосків з продажу тютюну. У нас з вами є кілька варіантів розвитку подій, якщо ви раптом не схаменуєтеся самі і не почнете тотально застосовувати РРО до всіх без винятку продажів, припинивши красти в армії", - написав він.

За словами експерта, для несумлінних продавців першим варіантом стануть раптові перевірки і цього разу, наголосив Гетьманцев, вони будуть по-справжньому несподіваними, адже "друзі" з Податкової не зможуть попередити про них заздалегідь. Однак і цей варіант також має "певні неприємні нюанси".

Популярні новини зараз
Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Цигарковий кіоск, фото val
Цигарковий кіоск, фото val

Крім того, невидача чека може стати ще однією підставою для анулювання ліцензій. Така пропозиція вже розглядається у профільному комітеті Ради. Гетьманцев додав, що законопроект уже на розгляді і незабаром буде ухвалено.

"Заборона продавати тютюн у кіосках. Цього ще немає, але точно буде, якщо не схаменетеся", - застеріг він.

Нагадаємо, підняти келих стане дорожчим: в Україні готуються збільшити акцизи на алкоголь.

Раніше повідомлялося, нові ціни відіб'ють бажання курити: українцям анонсували підвищення акцизу на цигарки.

Також, чекайте вже незабаром: українцям презентують підвищення податків.