Українець поскаржився, що ПриватБанк узяв із нього комісію за операцію по карті, яка, по суті, не була виконана. Про це свідчить відгук на порталі "Мінфін".

За словами клієнта ПриватБанку, він купував, за яку з нього зняли близько 85 гривень комісії. Зрештою, угода була скасована і гроші за товар повернулися на карту, а комісія немає. Чоловіка обурили такі умови, адже, на його думку, транзакцію фактично не було здійснено.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

"Банк узяв комісію у розмірі 85.75 гривень за покупку в OLX, яка була скасована не з мого боку, за покупку гроші повернулися, але за комісію немає. Просто на рівному місці ця контора вкрала у мене 85 гривень за нічого, по суті ще не здійснене пересилання грошей", - поскаржився клієнт.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Фахівці ПриватБанку відреагували на скаргу чоловіка та пояснили, що в цьому випадку банк не зобов'язаний повертати комісію, адже грошовий переказ було здійснено успішно. Рішення про повернення повної суми може ухвалити лише одержувач.

"Банком було виконано свої зобов'язання з перерахуванням коштів, рішення відносно повернення приймає саме торгова мережа отримувач. Тому підстав для повернення комісії банку за успішне перерахування коштів немає", - відповіли у банку.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк запровадив нову комісію на перекази: скільки доведеться платити.

Також наш портал інформував, вижити в окупації та відбитися від колекторів ПриватБанку: українці скаржаться на нереальний тиск.

Крім того, ми писали, українцю заблокували картку за купівлю піци: Monobank розпізнав як "підозрілу" операцію.