"Ощадбанк" оголосив про оновлення умов за депозитом "Моя перемога" для вкладів у доларах США, що вступили в дію з 1 квітня 2024 року.

Згідно з оновленими правилами, тепер мінімальний термін вкладу скорочено до трьох місяців та п’яти днів, мінімальна сума депозиту встановлена на рівні 5 тисяч доларів, а річна відсоткова ставка становить 1,75%. Ці зміни роблять умови для збереження валюти в банку більш гнучкими та доступними для клієнтів.

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube
Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

Однак, що стосується гривневих вкладів, умови "Моєї перемоги" залишаються без змін. Більш детальну інформацію можна знайти на офіційному сайті банку.

Крім того, банк вирішив підтримати своїх клієнтів під час воєнного стану, продовживши термін дії банківських карток до 30 вересня 2024 року.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Це означає, що картки будуть функціонувати навіть після закінчення їхнього офіційного терміну служби. Цей крок спрямований на забезпечення безперебійного доступу клієнтів до своїх коштів у цей непростий період.

Для тих, хто вже замовив нову картку, важливо звернутися до найближчого відділення банку для її отримання. Продовження терміну дії карток стосується тих, чий оригінальний термін закінчився з лютого 2022 року і далі.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

Також Знай.ua повідомляв, що клієнти ПриватБанку зіткнулися з новими "сюрпризами".

Клієнтка ПриватБанку поскаржилася на штучно створену заборгованість та "махінації" з виписками. Про це свідчить відгук на порталі "Мінфін".

Українка заявила, що після перевипуску картки ПриватБанку у відділенні вона зіткнулася із несподіваними проблемами. По-перше, проти її волі відкрили кредитний ліміт, а по-друге, змінилися виписки.