Нарешті приємні новини щодо цін у супермаркетах. Адже українці не встигають дивуватися від того, як майже не щотижня дорожчають популярні та життєвоважливі продукти.

Цього разу можна трохи видихнути –нещодавно ціни на яйця в Україні знизилися. Якщо кілька тижнів тому за десяток просили на 10 гривень більше, то тепер можна знайти пропозиції значно дешевші.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Наприклад, в деяких місцях яйце коштує всього 4,29 гривні. А в магазинах, як то "Ашан" чи "Новус", ціни коливаються від 37 до 55 гривень за упаковку з десяти штук.

Це повідомляє сайт "Телеграф", посилаючись на дані від "Ясенсвіт".

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Зазвичай перед Великоднем яйця дорожчають, але цього року ми бачимо виняток. Варто пам'ятати, що раніше за тиждень до свят яйця могли подорожчати щонайменше на 15%.

Отже, цьогорічна знижка цін - гарна новина для покупців. Це дає можливість трохи заощадити на святковому столі.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Раніше ми писали, що українців попередили про обман у супермаркеті. Якщо споживач бачить багато переклеєних стікерів на товарі, їх можна обережно відклеїти та подивитися, яка дата вказана на першому стікері.