Мобільний оператор Vodafone надасть знижку на 6 місяців. Хто з абонентів зможе платити менше та на яких умовах, вказується на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

Vodafone не забуває радувати клієнтів різними бонусами та знижками на зв'язок. На цей раз мобільний оператор вирішив зробити сюрприз для нових абонентів, які вирішать перейти до мережі.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

Усі, хто підключить тариф RED Start, автоматично стануть учасниками акції, в рамках якої надається 30-відсоткова знижка на оплату пакету послуг на цілих 6 місяців.

"Для нових клієнтів діє спеціальна вартість тарифу у перші 6 місяців з дати підключення. Починаючи з 7-го місяця буде базова вартість. Пропозиція діє з 21.03.24 до 30.06.24", - зазначено на сайті оператора.

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Vodafone. Фото: скрін youtube
Vodafone. Фото: скрін youtube

В рамках тарифу RED Start абонент отримує:

  • 20+10 ГБ Інтернету;
  • безліміт на найпопулярніші месенджери;
  • безліміт у мережі Vodafone та 200 хвилин на інші тарифи.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що абоненти збунтувалися проти "Київстару": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються.

Також наш портал інформував, гроші зникають з рахунку: абонентам Київстар, Lifecell та Vodafone розповіли, як перевірити, куди вони подіються.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, абоненти Vodafone скаржаться на неправомірні списання: тариф проплачено, а гроші зникають.